Maanantai oli hassu päivä. Menin kymmeneltä kampaajalle ja leikkautin tukkani. Lyhyeksi. Ensimmäistä kertaa elämässäni sitten vauva-aikojen minulla on tukka, jota voisi luonnehtia sellaiseksi poikatukaksi. Ja fiilikset on huimat ! Olen ollut todella innoissani tästä, vaikka kyllä hetkellisesti olen ehtinyt angstkin olemaan. No kuitenkin, tukanleikkuun jälkeen päätin mennä kaupungille. Olin sopinut Sennin kanssa, että menisimme shoppailemaan, kunhan tyttö pääsisi kaupunkiriparin isosteluhommista kolmen aikoihin pois. No, sattuneesta syystä hän tuli sitten olemaan siellä neljään saakka, mutta joo. No, siinä sitten tapoin aikaa yhdestätoista neljään milloin missäkin. Aluksi haahuilin ympäri Plazoja ja kaikilta peilaavilta pinnoilta tarkastelin uutta hiuskuontaloani. Ostin Demin ja luin sitä Hesburgerin ikkunapöydässä jäätelöä syödessäni. Kuvittelin olevani jossain höpsössä elokuvassa ja hymyilin ohikulkeville pojille.

Yhden maissa aloin tosissani kyllästymään kauppakeskuksessa huuhailuun, joten päätin mennä kirjastoon. Aluksi suunnittelin nappaavani vain jonkun kirjan hyllystä ja lukevani sitten sitä, mutta kun musiikin kuunteluhuone oli tyhjänä, nappasinkin kirjan sijasta kouraani muutaman cd:n ja suuntasin kulkuni kyseiseen kopperoon. Siellä sujui sutjakkaasti puolitoistatuntia, kun Mobya kuunnellen selailin Demiäni ja muuten fiilistelin. Jotenkin jännä tapa viettää lomapäivää, hengailla kaupungilla aikaa tappamassa. Tämmöiselle no-lifettäjälle se oli aika mielenkiintoinen kokemus; yleensä en lomilla poistu neljän seinän sisätä kuin pakon edessä.

No, aikani kirjastossa oltua päätin mennä Senniä vastaan seurakuntatalolle. Siellä törmäsin Hanskiin, joka myöskin kaupunkiriparin isoskaartiin kuului, ja loppujen lopuksi Senninkin vapaalle päästyä menimme kolmestaan haahuilemaan kaupungille. Se oli hauskaa. Loppujen lopuksi päädyin kotiin vasta iltakahdeksaksi. Myöhästyin bussista, mutta onneksi iskä sattui olemaan kotosalla ja pääsi hakemaan minut kotio.

Tällä hetkellä kello on jo aika paljon, mutta ei vaan huvita mennä nukkumaan. Vanhukset ja Amanda ovat mökillä, joten talo (= tietokone) on täysin vallassani. Muhahahaa. Tämä on kylläkin melko tylsää, kun melkein kaikki ovat jo nukkumassa, eikä minua muutenkaan oikein huvita tehdä mitään.

No, ehkä valun kohta nukkumaan.