Tänään oli taas hassu päivä.

Päätettiin Hanskin kanssa, että menään katsomaan poikain filosofia-kerhoa. Siitä oli kerran lehdessäkin, joten julkkisklubi kyseessä on. Pelättiin eka, että Matti Tanelikin olisi siellä (tai siis, Matti on ihan kiva mutta... öö, vähän takertuva kun se kerran innostuu), mutta ei - siellä oli vain nuoria pojankloppeja. Jotka söi pullaa.

Aluksi vähän jänskätti, että mitäs tässä nyt sanoisi, mutta kun keskustelu lähti kunnolla käyntiin (YAY kerroin salkkarien helmipalstalla, Tekstaripalstalla, olleesta viestistä joka käsitteli miesten ja naisten tasa-arvoa - tai toisin sanoen sitä, että kirjoittajan mielestä naisten pitäisi tuntea paikkansa kun eivät ole mitään ilman miehiä... - ja siitä koko keskustelu sitten lähti !!), innostuin itsekin heittämään kommentteja väliin (siis olin aluksi ajatellut osallistua mukaan vain kuunteluoppilaana, mutta minkäs minä suurelle suulleni mahdan...). Se oli niin höpsöä. Loppupuolella mentiin vallan teologisiksi ja puhuttiin Raamatustakin. Se oli itse asiassa aika hauskaa.

Filosofioinnin jälkeen minä ja Hanski lähdimme meille, koska olimme jo aiemmin sopineet pitävämme teekutsut. Loppujen lopuksi juotiin teetä ja syötiin sipsejä (mitä, hyvä yhdistelmä, on on !) ja katsottiin ToyStory kakkonen. Se oli hassu. "Olen... isäsi!" "EIIIIiiiIIIi". Hajosin ! Siinä oli kaikkea muutakin hassua.

Sitten alkoi Idols ja muu perhe tuli katselemaan Helenin (serkku, joka asuu Tampereella mutta on nyt vierailemassa meillä parin päivän ajan) tulevaa miestä, joka soittaa siinä Idolsin housebandissä (ei se mies ole oikeasti Helenin mies, mutta meidän äiti tahtoisi parittaa Helenin ja sen) ja siitä seurasi toki paljon kovaa meteliä ja kiljuntaa ja kaikkea sekoa. Minä ja Hanski hengattiin eteisessä ja leikittiin eläinten kanssa, kunnes sitten tuli hetki että Hanskin piti lähteä. Lähdin saattamaan.

Nyt vähän väsyttää. Pitäisi laskea koulupaitaprojektin arvioidut kustannukset ja tehdä muutakin... Ääh, olisi kymmenenaamu huomenna niin ei tarvitsisi nousta niin aikaisin. Mutta kun ei ole.